Qui som?

Mi foto
Nesma, Clara, Ángel, Ian, Marc, Carla, Wiam, Javi, Sergio, David, Marta, Valentina, Adrià, Brenda, Mireia, Sira, Sergi, Anna, Emma, Irene, Joaquin, Fernando, Gurjeet, Marta, Qiu i Noemi.

AMIC INVISIBLE

Hola alumnes meus:
Escric al blog ja que avui hem tingut una miqueta de malentesos amb el tema de l'amic invisible, i com això us ve de nou i tot es pot solucionar parlant, us dono algunes explicacions:

L'amic invisible és un joc molt popular, on hi participen diverses persones que es fan regals entre elles sense que es sàpiga qui ha sigut. Els amics i les amigues invisibles s'envien cartes anònimes als seus amics/amigues. A més d'aquestes cartes es poden fer altres "detallets", com per exemple: algun treball manual, un dibuix, una dedicatòria, un poema.... es tracta de anar donant pistes!

NO s'ha de comprar res durant aquests dies, ja que quan arribi el dia 22 li farem el regal al nostre amic/amiga. Recordeu que no ha de superar els 3€ i que heu de posar el nom del vostre amic, no poseu el vostre que sinó ja sabrà qui sou!

I amb un bon somriure i una abraçada donarem les gràcies al nostre amic invisible que tant bé s'ha portat amb nosaltres tota la setmana!


                                    AMIC INVISIBLE

1 comentario:

Mireia dijo...

Avees està bé donar alguna pisteta i enganyar al teu amic invisible algun dia peró el que ja no es tant divertit es queno et diguin res i després asobre agis d' endivinar qui es el teu amic invisible, peró igualment es divertit perquè et diverteixes amb els teus companys i companyes.

I sobre tot t' ho passes millor quan et regalen el regal.

M' ha agradat molt aquest trimestre i per aixó volia desitjar a tots es meus companys un Bon Nadal i un Feliç Any Nou!!!

Fins l'any que ve!!!