Qui som?

Mi foto
Nesma, Clara, Ángel, Ian, Marc, Carla, Wiam, Javi, Sergio, David, Marta, Valentina, Adrià, Brenda, Mireia, Sira, Sergi, Anna, Emma, Irene, Joaquin, Fernando, Gurjeet, Marta, Qiu i Noemi.

BENVINGUTS I BENVINGUDES!

Benvinguts a tots al nostre blog!

Som els alumnes de 5è A de l'escola Llorens Artigas de Badalona. Em possat en marxa aquest blog per explicar-vos totes les nostres aventures durant aquest curs. Penjarem fotos i veuras videos molt divertits de nosaltres i de l'escola. També podreu participar i comunicar-nos mitjançant comentaris, però recorda de deixar el teu nom per saber qui ets!

Esperem que us agradi i que ho poguem compartir amb tothom. No dubteu en entrar, cada dia serà una història més per explicar!

7 comentarios:

LLORENS ARTIGAS 6è A dijo...

Us dono la benvinguda a tots i a totes, per fi ho em aconseguit! Espero que aquest sigui un espai profitós i per compartir moltes de les coses que fem a l'escola.
Ja he vist que alguns us heu fet seguidors, molt bé, molt bé!
Jo sóc la Marta, encara que als comentaris sortirà el nom de llorens artigas 5è A.
Fins demà!

&An dijo...

la foto mola xd

Anónimo dijo...

M'agrada molt les coses que hem penjat al bloc que he estat veient però hi ha una cosa que no m'ha agradat tant que ha sigut unes de les explicacions que han posat.

Mireia

MaximoHalo dijo...

Hola soc el Javi un dels alumnes i aixo va molt be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ángel dijo...

Eeeeyyyyyy!! Sóc L´Ángel.
Que passa? Han quedat molt bé les fotos i les explicacions de cada cosa que hem fet i hem treballat fins ara, han quedat molt xules.
Adéu!!!!!!

made_in_Halo dijo...

&=aixo-va-a-ser-la millorcosa que em fet en tot el curs¡!¡!¡!¡!¡!¡!xD xD xD xD!!!!!!!!!!!!

Marta Gomez dijo...

ha estat molt divertit i tots han quedat molt bé.I alguns han quedat divertidisims!!!!

Nesma 5èA