Qui som?

Mi foto
Nesma, Clara, Ángel, Ian, Marc, Carla, Wiam, Javi, Sergio, David, Marta, Valentina, Adrià, Brenda, Mireia, Sira, Sergi, Anna, Emma, Irene, Joaquin, Fernando, Gurjeet, Marta, Qiu i Noemi.

L'ARRIBADA D'EN HUESITO


Estavem fent Medi, el 4 de novembre, quan la Marta (profe) va trobar una sargantana a l'armari. La Marta va pensar que era de joguina, però desprès vam veure que era de debó, s'havia mort i fins i tot, s'havia dissecat!Primer la Marta ens va deixar agafar-lo, i tocar-lo a tots. Desprès ens vam anar a rentar-nos les mans, la Marta es va anar a ensenyar la sargantana i vam fer votacións. Al final tots vam estar d'acord i vam decidir el nom de HUESITO. Avui en dia en Huesito es molt famós i estimat a la classe i està en una capseta transparent adornada amb el seu nom on tothom el pot veure.
Mireia, Clara i Brenda


10 comentarios:

&An dijo...

k guapoo el huesito!!!!!

&An dijo...

como mola el Huesito

Mireia dijo...

Hola casse de 5è-A, ja se que el Huesito es únic perquè és una sargantana disecada i no es troba moltes vegades a la teva vida.però jo crec que s'auria de dunar alguna dutxeta, ja que olora molt malament. peró bueno, a pesar de tot, tots estan atents d'ell a totes hores. Jo crec que tots haurien de estar mes atents de la classe i no del Huesito.

MARTA dijo...

Home Mireia! jo tinc a la meva taula a en Huesito i no fa gens de mala olor! el que si que t'he de donar una mica la rao és que alguns nens el cuiden molt i estan massa pendets d'ell. Potser algun dia s'agobia i se'n va!!

MaximoHalo dijo...

Hola classe de 5e-A,la vritat es que el Huesito es...El mes famos de la classe.Es veritat:)

Unknown dijo...

es vritat mireia!!!!!!

no fa podor i es molt gracios pero es vritat que ens distrellem facilment amb ell i tendrien que estar per la classe

Nesma dijo...

Potser si que s'hauria de dutxar però ell com que el pobre està disecat no es pot dutxar...
Si li passes alguna cosa menrtre es dutxa...Com ara desfer-se'n en David(ja que l'estima tant)organitzaria un enterrament i tot...

Nesma dijo...

Mireia tens molta raó perque fa molta pudor!!!!Ecs!!!

Nesma dijo...

Anna t dono tota la raó en això d k mola,però...té 1a cosa k no m'agrada es k no te experiencia en anar a la moda...però te + experiencia k ningú en estar disecat!I espero k ki llegeixi aquest comentari no se li acudeixi +(sumar-se) al seu club, els dels:disecats! com us deia no ho feu no volem tenir disgustos!!!!

Nesma dijo...

Ara a final de curs en Huesito e spodria haver desfe't a ala dutxa mentre es banyava perque per votacions hem decidit enterrar-lo i crec que dins de poc només quedarà les seves gasetes que un desconegut li va posar a la panxa perqueno es quedes massa prim i hagues de fer regim d'aprimamaent.